تقاضای برنج در ژاپن به کمتر از ۷ میلیون تن رسید

مصرف برنج به عنوان اصلی ترین عنصر غذایی در ژاپن کاهش یافته است زیرا مردم بیشتر به نان و رشته فرنگی روی آورده اند. تقاضای این کشور برای برنج در سال تا جولای ۶.۹ میلیون تن برآورد شده که برای اولین بار به زیر ۷ میلیون تن رسیده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت کشاورزی ژاپن  پس از آغاز جنگ در اوکراین، کشاورزان این کشور موقتا کاشت برنج را کم کرده و به سمت کشت گندم و سویا رفته‌اند.

این اقدام به خاطر افزایش قیمت این محصولات در بازار جهانی ناشی از درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین بوده و باعث شده تا ژاپن در معرض کمبود این محصولات کشاورزی قرار گیرد. از ۴۷ استان در ژاپن ۳۷ استان اعلام کرده‌اند که می‌خواهند کشت برنج را کاهش دهند.


منبع: https://www.irna.ir/news/84907730/%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%DB%B7-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از ژاپن تایمز، تولیدکنندگان غذای ژاپنی می خواهند مصرف داخلی محصولات مبتنی بر آرد برنج را ترویج دهند، زیرا ارزش کم ین در برابر ارزهای خارجی و تهاجم روسیه به اوکراین به طور قابل توجهی هزینه واردات سایر انواع غلات را افزایش داده است که می تواند بر امنیت غذایی ژاپن در آینده تأثیر بگذارد.

  اسطوره‌های شعر و ادب، پل های پیوند فرهنگی ایران و چین